Fetonun gercek yüzü !

Cevapla
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Fetonun gercek yüzü !

Mesaj gönderen ali muhsin »

Amerikada ,Amerikanin himayesi altinda yasayan Fetullah Gülen yapmis oldugu ilginc aciklamalari ile kimlere canak tuttugunu acikca göstermis oldu ,Fetullaha göre Marmara gemisi olayinda Filistine insani Yardim konvoyunda Hayatlarini kaybeden daha dogrusu Israil Cani komandolari tarafindan katledilen kisiler Sehit Degil-mis....Haber ise söyle yansidi...


Fethullah Gülen: Mavi Marmara'dakiler Şehid Değil!

Özdemir’in yanı sıra Ferhat Boratav, Serdar Turgut ve Bejan Matur'un da hazır bulunduğu o buluşmada, Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırı ve şehidler de gündeme geldi. Gülen hocaefendi, gazetecilere Mavi Marmara gemisindekilerin şehid değil bile bile ölüme giden insanlar olduğunu söyledi.

Özdemir, 5N1K programında, Fethullah Gülen hocaefendinin Mavi Marmara şehidlerine ilişkin yaklaşımını şöyle anlattı: "Mavi Marmara gemisine binenler “Biz orada şehid olmaya gidiyoruz” demişler ve İslami bir motif üzerine hareket ediyordu. Fethullah Gülen bunun şehidlik bile sayılamayacağını, bile bile ölüme gitmek” olduğunu söyledi.

5N1K'ya konuk olan Ferhat Boratav da “En azından The Wall Street Journal röportajında Türkiye’de yankı uyandıran açıklamasının, bu işin yanlış olduğu yönündeki açıklamasının bir değerlendirme hatası ya da dil sürçmesi olmadığını, aynı düşüncesini savunduğu ortaya çıktı. Yani dil sürçmesi ya da öylesine söylenmiş değil bilerek ve düşünülerek söylenmişti” dedi.

Bejan Matur ise “Siz, 'ben şehid olmak istiyorum' diyerek yola çıkamazsınız. Bunun takdiri Allah’a aittir” demişti. 'Oradaki kurguda hata olduğunu ve eleştirel baktığını' söylemişti” dedi.

Abna
Aleviler, Al-i Muhammedin Yetim ( UNUTULAN ) Evlatlarıdır
Allahume Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed
------
Insana Secde etmek ,insanlik onurunu ayaklar altina almak demektir !
Insana Secde etmek ise insanlik icin bir Zillettir !
Cevapla

“Serbest Kürsü” sayfasına dön