Ne var bu kadar abartacak

AnadoluAlevisi
Mesajlar: 307
Kayıt: 12 Mar 2011, 23:33

Re: Ne var bu kadar abartacak

Mesaj gönderen AnadoluAlevisi »

İşte linkleri de:
Hasan Akça: ileti22697.html#p22697
alone_man: ileti22758.html#p22758

Aynen kendilerine, önderlerine, eğitenlerine, yetiştirenlerine iade!
Gerçi, bunlar ne ilk, ne son, ne en hafifi, ne de en ağırı!
Forumunuzu tararken gördüğüm daha neler var!
Makalat, Can Yay., s.44, 2007:
(a.s.) buyurdu: İçinizde iki emanet bırakıyorum yüce Tanrı'nın kitabı ve ailem Ehl-i Beyt'im, O halde eğer istiyorsanız ki Hak yolunda sağlıklı kalasınız, ilahi kitap ve nebiler sultanının (a.s.) evlatlarına tutunun.
velayet hak
Mesajlar: 109
Kayıt: 01 Eki 2009, 22:44

Re: Ne var bu kadar abartacak

Mesaj gönderen velayet hak »

AnadoluAlevisi yazdı:
3nokta yazdı:Ben sana mikrop, it ya da soysuz dediğimi hatırlamıyorum. Dediysem özür dilerim. Gerçi ben kimseye böyle hitaplarda bulunmam. Başkasının üslubu beni ilgilendirmez.
Neyse iyi geceler.
Aklımda halen ve unutamıyorum da!
Bana ve önderlerime "soysuz" diyen "Hasan Akça" idi ve uyarmıştın gerçi. Ama uyarından dolayı ağzının payını veremediğim için halen üzülüyorum. İnşallah kendine ve kendi önderlerine yönelsin bu sözü.
"İt" diyen ise "alone_man" idi ve görmedin, uyarmadın bile! Öylece, duruyor! Şahsıma demişti ama yine şahsına ve onu böyle eğiten önderlerine, yetiştirenlere yönelsin inşallah!
İstenirse bulup linkleri hemen vermeye hazırım.
AnadoluAlevisi yazdı:İşte linkleri de:
Hasan Akça: ileti22697.html#p22697
alone_man: ileti22758.html#p22758

Aynen kendilerine, önderlerine, eğitenlerine, yetiştirenlerine iade!
Gerçi, bunlar ne ilk, ne son, ne en hafifi, ne de en ağırı!
Forumunuzu tararken gördüğüm daha neler var!
"Allah'tan başka yalvarıp yakardıklarına (taptıklarına) sövmeyin; sonra onlar da haddi aşarak bilmeksizin Allah'a söverler. İşte böyle, biz her ümmete yaptıklarını süslü (çekici) gösterdik, sonra onların son varışları Rablerinedir. O, yapmakta olduklarını onlara haber verecektir." (En'am: 108)

Ben şahsen bu hakaretlerden çok rahatsız oldum, siz olmadınız mı?!!
Sizin önderleriniz (İmamlar, müçtehitler ve alimler) bizim de önderlerimiz değil mi, onlara hakaret edilmesine sebep olmanız doğru mu?! Yapmayın lütfen!!
Her şeye cevap veren alimuhsin bey, acaba neden bunlara cevap vermemiş?!! Yoksa o da üsteki ayete aykırı hareket edenlerden mi?!..
Bu anadolualevisi düşmanının hakaretlerini okuduğum andan beri rahatsızım, Allah bildiği gibi yapsın..
"Hakkında söylenen sözler hususunda düşün; söyledikleri şeyleri kendinde bulur­san, (bil ki) söylenen hak söze karşı öfkelendiğinde Allah'ın gözünden düşmenin musibeti, seni kaygılandıran halkın gözünden düşmek musi­betinden daha büyüktür."
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Re: Ne var bu kadar abartacak

Mesaj gönderen ali muhsin »

Velayet hak

anlasilan bana iyice kancayi takmissin,kimbilir belkide kabus gibi rüyalarinada giriyorumdur....simdi Elestirilerine gelelim...Forumumuzda teknik sorunlardan ötürü bazi yazismalar ( önceki sayfalar ) görülemiyordu yani kimin ne yazdigi önceki sayfalarda görmemiz mümkün degildi ,tabiki bu kisilerede Elestiri yaptim bunlari Teknik hatalardan ötürü görmemis olabilirsin. Bazilarinin inanc sistemlerimize hakaret etmeleri Sahsen benide rahatsiz ediyor.bana kalsa böyle kisileri hemen Banlardim ancak Site ve Forum kuralarinda tek basina hareket edilmiyor. Bu husussta Sahsen Yönetici arkadaslarimada Sikayetlerimi sundum. Kurallar geregince hareket edilmesi karara baglandi...yani bu Forumda her yönetici kafasina göre hareket edemez, Forum kurallarina uymayanlar hakkinda gereken Elbette yapiliyor daha evel oldugu gibi bugünde gereken yapilir ..umarim simdi anlasilmistir...?
Aleviler, Al-i Muhammedin Yetim ( UNUTULAN ) Evlatlarıdır
Allahume Salli Ala Muhammed ve Al-i Muhammed
------
Insana Secde etmek ,insanlik onurunu ayaklar altina almak demektir !
Insana Secde etmek ise insanlik icin bir Zillettir !
Cevapla

“Cem, Semah ve Saz” sayfasına dön