KUR´AN ÎLE GEL

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Hira
Mesajlar: 87
Kayıt: 21 Eki 2007, 01:28

Mesaj gönderen Hira »

Bektaşileri hiç anlamıyorum.Nasılda eminler kırklar ceminden.Semah izledim,Allah affetsin bunun din ile ne bağı olabilir.
Musa Özateş
Mesajlar: 1205
Kayıt: 17 Mar 2007, 01:17

Mesaj gönderen Musa Özateş »

Hira yazdı:Bektaşileri hiç anlamıyorum.Nasılda eminler kırklar ceminden.Semah izledim,Allah affetsin bunun din ile ne bağı olabilir.
zaten cemin semahın dinle bir ilgisi yok kültürle ilgileri var ama münafıklar bunları getirip aleviliğe bağlamaya çalışıyorlar bektaşilerde buna piyonluk yapıyor.
daha garibi arka planında devletten beslenen sünni gruplar yer alıyor bakın her cemevinin temelinde bu sünni organizizasyon var görürsünüz.münafıklarla bektaşiler birlikte hareket ediyorlar hedef kitle alevilerdir ve korkuları 12 imam yolunun yayılmasıdır.
3nokta
Mesajlar: 3381
Kayıt: 26 Ara 2006, 22:16
Konum: Meşhedi313

Mesaj gönderen 3nokta »

Zaten Bektaşiliğin geçmişinde, oluşumunda ve gelişiminde arka planda ve yönetimde her zaman Sunnî ajanlar olmuştur. Ve ne yazıkki Alevi tabanda fazlaca yayılma fırsatı bulmuştur. bunlar değişik fesatlarla safsatalarla ve zulümlerle Alevilere'e yutturulmaya çalışılmıştır. Ama artık Alevi- Caferi Gençliği uyanıyor. Ve bu oyunların farkına vararak Bektaşiliğin karanlığından Ehl-i Beyt'in aydınlığına doğru yol alıyor.
Allah bizi O Masumların yolundan ve şefaatinden ayırmasın.
nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
noktayı koyacak olan sensin anlasana
. . .
Cevapla

“Şiir, Ağıt ve Sinezenler” sayfasına dön