Futbolda bile cifte Standart

Futbol, Basketbol, Olimpiyatlar vs...
Cevapla
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Futbolda bile cifte Standart

Mesaj gönderen ali muhsin »

Resim

Gecen Haftalarda Galatasarayli Hakan Sükür ,FB -GS derbi maci öncesi bir aciklma yapmisti "kutlu Dogum Gününe ( Peygamberin Dogum günü) yarasir bir derbi olsun "demisti
sonra Medya ve bazi kuruluslar basladilar yaygara cikarmaya Medya bir taraftan,Kuruluslar ve Bazi Spor Camiyasi bir taraftan basladilar Dünyayi ayagi kaldirmaya "Vay efendim sen bunu nasil söylersin " dercesine yeri gögü inlettiler ...gecen Genclerbirligi - Kayserispor Kupa Final macinda Penalti atislari dikkatime cekti.., bilindigi gibi bu iki kaleci Hiristiyandir ,bu kaleciler hemen hemen her Penalti atislarinda Diz cöküyor Taktis etmislerdi ..sonra Mactan sonra ,aradan bir müdet gecti ,kimsenin CITI cikmadi , ne Medya nede Spor Camiasi ..Demeki Futbola bile Islam Düsmanlari Siyonistler Hakimmis !!! yani "Allah , Muhammed vs "ismini kulanmicaksin..ama Genclerbirligi - Kayserispor macinda iki Hiristiyan kaleciler Cimende diz cöküyor, Dua ediyor Sahayi nerdeyse kiliseye cevirmislerdi ,ama burda ise kimsenin sesi cikmadi .. bir zamanlar Fenerbahce Israilden Revivo,yu almislardi, adam nerdeyse utanmadan Yahudilerin basligi olan (Kipa) ile oynayacakti nerdeyse , burdada kimsenin sesi cikmadi !! iste cifte Satandart buna denilir...Hakan Süküre demek lazim bidahakine sunu derse " israilin Kurulus yil dönümüne yarasir bir derbi olsun "... bakin ozaman Futbol Federasyonu Medya onu yerlere göklere sigdiramazlar ...iste Türk Futbol Federasyonunun hali görüsü ve kimlerin elinde oldugu ortadadir !!! ...bir Futbolcu "ALLAHIN izni ile INSALLAH Rakip Takimi yeneriz " derse , artik Futbola Hayatina veda etsin demektir ..

Not: Resmi mantrak oldugu icin ekledim futbolla ilgili oldugu icin..yani Hakan Fethullaci Fethullahcilari koruyor denmesin yani .. !
Cevapla

“Spor” sayfasına dön