EHL-İ SÜNNET GENLİGİ ve KURTULUŞUU

Dinin ana direği namazdır...
Cevapla
Kullanıcı avatarı
EHL-İ SÜNNET
Mesajlar: 47
Kayıt: 18 Eki 2008, 22:42

EHL-İ SÜNNET GENLİGİ ve KURTULUŞUU

Mesaj gönderen EHL-İ SÜNNET »

eger ki su ahirr zamandaa alevi yada başkaa türlü şeylerr üzerinee giderse bu genclerr dogruu yolaa yani EHL-İ SÜNNET VEL CEMAAT safhasınaa girilmezsee bu genclerin hali harap olur..
musab36
Mesajlar: 13
Kayıt: 18 Eki 2008, 23:56

Mesaj gönderen musab36 »

aynen katılıyorum kardeşim
Kullanıcı avatarı
EHL-İ SÜNNET
Mesajlar: 47
Kayıt: 18 Eki 2008, 22:42

Mesaj gönderen EHL-İ SÜNNET »

ama birader kimee nee anlatıyon ki bunlar kendilerini aynı ebu cehil gibi yanlışlıgaa şartlandırmışlar ne kadar söylesendee boş yani..
3nokta
Mesajlar: 3381
Kayıt: 26 Ara 2006, 22:16
Konum: Meşhedi313

Mesaj gönderen 3nokta »

Hadi lan. Adam gibi bir delil sundun mu? Sundun da cevap mı alamadın? Boş laf konuşmayın. Zaten yemişsiniz banı. İkisi de aynı kişi o da belli. Bir onla yaz bir bunla cevap ver. Ehl-i Sünnet miş... Neyin sunneti muaviyenin yezitin osmanlının sünnetiii.... Hakiki sunnet ehli beyt yoludur. Sizin osmanlının emevinin değil. Szin amacınız burada tahrik etmektir. O yüzden size pirim yok. Kimliğiniz farklı rumuzlarda da olsa aşikar olacaktır mutlaka...
nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
noktayı koyacak olan sensin anlasana
. . .
ali muhsin
Mesajlar: 3121
Kayıt: 24 Nis 2007, 18:41

Mesaj gönderen ali muhsin »

Bu Tip Kisi -ler Forumumuzda üye olan adini zikir etmek istemedigim kisinin Yoldaslaridir ve Bize karsi Takviye kuvvet olarak üye olmuslardir .

Muaviye ( Allahin Laneti onun soyuna sopuna Atasina yedi ceddine ona Hz. diynlerin üzerine olsun ) oda 80 yil Minberlerinde Imam Ali (as) ma ve Taraftarlarina Lanet okuyup okutturdugunda , Imam Ali (As) ve Taraftarlarini Kafir Mürdet Dinsiz diye Fetva verdiklerinde ,kendilerini Ehli Sünnet vel Cemaat diye hitab ediyor ve kendilerinin """ Hakiki Müslüman """ olduklarini idia ediyorlardi ..simdi ise Zamanin Muaviye Bozuntulari O, Lanetlik Muaviyenin Sünnetini uygulayarak El Kaide, Talibancilar gibi Tefrikcilik yapmaya calisiyorlar ! ayrica suna bende katliyorum.. Ayni kisi olup ayri Rumuzlarla yazan kisi kendi yazip kendini onayliyor !
Cevapla

“Namaz” sayfasına dön