arkadaşlar okuyun ve yorum yazın (önemlidir)

Aleviliğin tanımı, tarifi temeliyle ilgili konuları burada paylaşabilirsiniz.
lowe_where@hotmail.com

Mesaj gönderen lowe_where@hotmail.com »

s.a allahın selamı üzerinizde olsun BU MEsajımın öncelikle.. sayın üyeridir bakın arkdaslar ıster bana kızın ıster küfredin umrumda değil ... sunu bilmenizi istiyorum alevilik die bie kapı bir kavram yoktur... okuyorum okuyorum yazılanları cıldırıyorum turkıyemıze binlerce site tarafından hakaret eden siteleri hacklerken dikkatımı ceken bir yazıyla buradayım.. alevi oruc tutar tutmaz namaz kılar kılmaz bu ******* arkdaslar arkadas demın ******* neyı anlatıyorlar... bakın arkadaslar hz aliyi ınanın bir aleviyim diyenden daha cok seviyor daha iyi biliyor daha iyi ezbeledım hayatımda.. alevilik die bir kavram yoktur.. bunu o beynınıze sokun illa bir kapı olarak kullanacaksın amenna... ama dogru yolda.. kullanın... oruc var yok Allah var yom muhammed var yok ulan yahudiler yapmaz bunları eğer mantıken ınanmak istiyorsanız... aleviligın yok olduna bunu ıspatlarım..msn tacsiz_kral@hotmail.fr sıra sizde alevi admin arkadaslar sözüm sadece bu host domain sahibine değil tüm site admınlerıne.. su sacmalıklara son verın ınsanca seyler yazın mılletın kafalarının karısmasına.. ızın vermeyın ASKİ HALDE WALLLAHI ALLAHIN ADIYLA YEMIN ederımki size yazısıcak forum bırakmam bunu o kafanıza sokun........ sunuda sölim sadece bu uyarı msjı diğer siteler hacklenerek uyarılacaklardır.. birdaha denerlerse..aynı yolda ilerlemeyi ıkıncı darbe daha ağır olacaktır SeT By TaCSiZ_KRaL www.ayyildiz.org
Musa Özateş

Mesaj gönderen Musa Özateş »

lowe_where@hotmail.com yazdı:s.a allahın selamı üzerinizde olsun ,,, bunu o kafanıza sokun........ sunuda sölim sadece bu uyarı msjı diğer siteler hacklenerek uyarılacaklardır.. birdaha denerlerse..aynı yolda ilerlemeyi ıkıncı darbe daha ağır olacaktır SeT By TaCSiZ_KRaL www.ayyildiz.org
sayın lowe vehere bilmem ne arkadaş

Allahın selamıyla yazıya başlayınca bir müslüman üye olup yazmaya başladı diye tam sevinirken yazının devamında bir sürü ıvır zıvır zırvalarla dolu cümlelirini okudum
Allah aşkına eveleyip gevelemeden derdini söyle ne diyorsan açık söyle neye niçin kızıyorsan yazki bizde cevap verelim
ne diyorsun? neye tavır koyuyorsun?
derdin nedir?
ne istiyorsun açık açık söylede bilelim yazdıklarından birşey anlayan varsa beri gelsin ben hiçbirn şey anlamadım
Muhammed

Mesaj gönderen Muhammed »

lowe_where@hotmail.com yazdı:s.a allahın selamı üzerinizde olsun BU MEsajımın öncelikle.. sayın üyeridir bakın arkdaslar ıster bana kızın ıster küfredin umrumda değil ... sunu bilmenizi istiyorum alevilik die bie kapı bir kavram yoktur... okuyorum okuyorum yazılanları cıldırıyorum turkıyemıze binlerce site tarafından hakaret eden siteleri hacklerken dikkatımı ceken bir yazıyla buradayım.. alevi oruc tutar tutmaz namaz kılar kılmaz bu ******* arkdaslar arkadas demın ******* neyı anlatıyorlar... bakın arkadaslar hz aliyi ınanın bir aleviyim diyenden daha cok seviyor daha iyi biliyor daha iyi ezbeledım hayatımda.. alevilik die bir kavram yoktur.. bunu o beynınıze sokun illa bir kapı olarak kullanacaksın amenna... ama dogru yolda.. kullanın... oruc var yok Allah var yom muhammed var yok ulan yahudiler yapmaz bunları eğer mantıken ınanmak istiyorsanız... aleviligın yok olduna bunu ıspatlarım..msn tacsiz_kral@hotmail.fr sıra sizde alevi admin arkadaslar sözüm sadece bu host domain sahibine değil tüm site admınlerıne.. su sacmalıklara son verın ınsanca seyler yazın mılletın kafalarının karısmasına.. ızın vermeyın ASKİ HALDE WALLLAHI ALLAHIN ADIYLA YEMIN ederımki size yazısıcak forum bırakmam bunu o kafanıza sokun........ sunuda sölim sadece bu uyarı msjı diğer siteler hacklenerek uyarılacaklardır.. birdaha denerlerse..aynı yolda ilerlemeyi ıkıncı darbe daha ağır olacaktır SeT By TaCSiZ_KRaL www.ayyildiz.org
arkadaş sen ne diyorsun ya? sen nerede yaşıyorsun? nesin? okumayı yazmayı nerede öğrendin? hiçbişey anlamadım bende yazından.

hack meck işlerindende anladığını hiç sanmıyorum, lamer'in tekisin. elinden geleni yap. bu site bu şekilde devam edecek, herkez bozmaya çalışsada pes etmek yok. senin gibi asalakların yapacağı zaten sadece bu. ısıracak köpek havlamaz aslanım. yürü git işine...
3nokta

Mesaj gönderen 3nokta »

Bir siteyi haklayacak olan(hack) yapar laf ebeliği yapmak. Haklayabiliyorsan hakla!
nokta koymuyoruz artık cümle sonlarına
noktayı koyacak olan sensin anlasana
. . .
ali muhsin

Mesaj gönderen ali muhsin »

lowe_where@ hotmail.com

arkadas fena halde birilerine kizmis ,kime kizmis anlamadim ama türkcesi benimkinden cok zayif oldugu kesin ,bende kendi kendime diyordum, türkcem zayif diye, demekki beterin beteri varmis :)
arkadas
yazilarinini cözmek icin ya bir Türkce ögretmen yazilarini desifre etmesi lazim, veyahutta sen tükceyi iyi ögrenip yazman lazim ..sanki radyoda cikan cizirdi gibi biseyler yazmissin anlasilmiyor ...
mamilik

Mesaj gönderen mamilik »

alone_man yazdı:Siyonist ve sebatayist bektaşilerin her konuyu çarpıttıkları bir yazı
zaten onların yöntemi böyledir pisliklerini doğru bilgilerin arasına saklarlar vğe konuyu bilmeyenler çarpılır kanar aldanır.

ama bu pis bektaşiler bu oyunlarına alevileride bulaştırmak için hep alevi-bektaşi inancı diye bunu sunarlar zaten alevilerin aldanmasının bir nedenide budur.

alevilikle bektaşiliği ayırdığımızda bunların tüm oyunları sona erecektir,

tüm pis işler bektaşilerin üzerinde kalacak
tüm güzellikler alevilerin olacaktır.
burada yaptığımız mücadelenin özü zaten budur,
ama bunu bile anlamayan o kadar çok ahmak varki

Şu sitede tartışmaya açılan bir konu kendileri şii olan o grubun hoşuna gitmediyse hakeretlerin bini bir para. Biri ipliyor diğeri saplıyor.

Yahu arkadaşlar sizde hiçmi tartışma kültürü yok. Medeniyetten hiçmi nasiplenmediniz. Yani biz aleviler Kuran ayetlerini, 12 imamları, orucu, namazı sizin gibi anlamak zorundamıyız. Mecburmuyuz sizin şekilciliğinize. Bunlar sizin tapulu malınızmı? Ben namazı senin kıldığın şekilde kılmak zorundamıyım.

Sizler birbirlerinizin camilerini bombalarken hangi yüzle alevilerin cem evlerine dil uzatıyorsunuz. Bilmiyormusunuz medeni insanlar başkalarının inancına saygılı olur. Ki başkalarıda onun inancına saygı duysun. Sizleri tüm inançlara saygı duymaya davet edeceğim ama beyniniz öylesine yıkanmışki bunada hakaret ederek cevap vereceksiniz.

Saygılarımla.
alone_man

Mesaj gönderen alone_man »

mamilik yazdı:
alone_man yazdı:Siyonist ve sebatayist bektaşilerin her konuyu çarpıttıkları bir yazı
zaten onların yöntemi böyledir pisliklerini doğru bilgilerin arasına saklarlar vğe konuyu bilmeyenler çarpılır kanar aldanır.

ama bu pis bektaşiler bu oyunlarına alevileride bulaştırmak için hep alevi-bektaşi inancı diye bunu sunarlar zaten alevilerin aldanmasının bir nedenide budur.

alevilikle bektaşiliği ayırdığımızda bunların tüm oyunları sona erecektir,

tüm pis işler bektaşilerin üzerinde kalacak
tüm güzellikler alevilerin olacaktır.
burada yaptığımız mücadelenin özü zaten budur,
ama bunu bile anlamayan o kadar çok ahmak varki

Şu sitede tartışmaya açılan bir konu kendileri şii olan o grubun hoşuna gitmediyse hakeretlerin bini bir para. Biri ipliyor diğeri saplıyor.

Yahu arkadaşlar sizde hiçmi tartışma kültürü yok. Medeniyetten hiçmi nasiplenmediniz. Yani biz aleviler Kuran ayetlerini, 12 imamları, orucu, namazı sizin gibi anlamak zorundamıyız. Mecburmuyuz sizin şekilciliğinize. Bunlar sizin tapulu malınızmı? Ben namazı senin kıldığın şekilde kılmak zorundamıyım.

Sizler birbirlerinizin camilerini bombalarken hangi yüzle alevilerin cem evlerine dil uzatıyorsunuz. Bilmiyormusunuz medeni insanlar başkalarının inancına saygılı olur. Ki başkalarıda onun inancına saygı duysun. Sizleri tüm inançlara saygı duymaya davet edeceğim ama beyniniz öylesine yıkanmışki bunada hakaret ederek cevap vereceksiniz.

Saygılarımla.
Hayır hiçte öyle değil bu site tanıdığım en özgürlükçü yada demokrat sitedir her türlü fikir özgürce yazılıyor tabiki karşılığı verilir bir insan geliyor çarpıtıyor yalan söylüyor iftira atıyorsa buna karşılık tabiki verilir ama asla kimse susturulmuyor varsa bildiğin daha özgürkçü site mukayese edelim hatta orada tartışalım
Adam Bektaşi ise cemevini semahı sazı savunsun hiç itiraz etmeyiz ama adam geliyor bu fikirlerini 1+2 imamlara mal ediyor Alevilik diye sunuyor tabiki bu yalana iftiraya karşı çıkacağız yoksa neden çıkalımki?isteyen istediği dine inansın ama bizim inancımızı çarpıtmasın saygı bekleyen bizim inancımıza saygı duymalıdır
Alevilik hz alinin dediği gittiği yoldur biz böyle anlıyoruz böyle yorumluyoruz diye hz.Alinin yolunu çar/pıtmaya değiştirmeye kimsenin hakkı yoktur tabiki izin vermeyiz.
Şimdi böyle yapıyoruz diye bize kızacaksan kız ne yapalım?biz böyle yapaçcağız sonuna kadar bu yola sahip çıkacağız ve çarpıtılmasına razı olmayacağız izin vermeyeceğiz
ali muhsin

Mesaj gönderen ali muhsin »

Saygindan söz eden arkadas

Cemevlerindeki Sebatayist dedelerinize önce saygiyi ögretin ,12 Imamlardan hadisler sundugmuzda gercek Aleviligin kuran ve Ehli Beytin Yolundan gitmek , (Osmanli) Bektasi zihniyetinden uzaklasmaktir dedigimizde bizler hakkinda Katliyam Fetvalari veren Vahabi zihniyetli Bektasi Dedelerinizi önce yola getirin sonra saygidan konusuruz ! ister namaz kil oruc tut ister tutma kimse kimseyi zorlayamaz ,sana genel olarak Dine kimler düsman etti oda belli ! cemevlerine gidip orda asimile olanlarin yorumlarida sizin gibi olur , Bektasiler Vahabi zihniyeti ile Siilige (Ali Taraftarlarina ) Düsman Ettirip, Alevileri icten cökertebilmek icin muaviye kurnazligini kulanarak Sizin gibileri Cemevlerinde zehirlemeye devam edip Dini ve Gercek Aleviligi savunan kisileri Asagilayip onlar hakkinda Katliyam fetvalari verip Ikradan döndü Diye gencleri Bize karsi kiskirtiyorlar !! Siz önce o Cemevlerindeki Masonik Teskilatlarin usaklari olan Dedelerinizden Hesap sorun ve sonra saygidan söz edin , bu site tüm görüslere aciktir özgür bir platformdur, isterseniz kiyaslayin bir deney yapin, Bektasi sitelerinde 12 Imamlarin hadislerini yazin bakalim nasil bir tepki alacaksiniz görün ..burda öyle sallamayla olmaz !!
mamilik

Mesaj gönderen mamilik »

ali muhsin yazdı:Saygindan söz eden arkadas

Cemevlerindeki Sebatayist dedelerinize önce saygiyi ögretin ,12 Imamlardan hadisler sundugmuzda gercek Aleviligin kuran ve Ehli Beytin Yolundan gitmek , (Osmanli) Bektasi zihniyetinden uzaklasmaktir dedigimizde bizler hakkinda Katliyam Fetvalari veren Vahabi zihniyetli Bektasi Dedelerinizi önce yola getirin sonra saygidan konusuruz ! ister namaz kil oruc tut ister tutma kimse kimseyi zorlayamaz ,sana genel olarak Dine kimler düsman etti oda belli ! cemevlerine gidip orda asimile olanlarin yorumlarida sizin gibi olur , Bektasiler Vahabi zihniyeti ile Siilige (Ali Taraftarlarina ) Düsman Ettirip, Alevileri icten cökertebilmek icin muaviye kurnazligini kulanarak Sizin gibileri Cemevlerinde zehirlemeye devam edip Dini ve Gercek Aleviligi savunan kisileri Asagilayip onlar hakkinda Katliyam fetvalari verip Ikradan döndü Diye gencleri Bize karsi kiskirtiyorlar !! Siz önce o Cemevlerindeki Masonik Teskilatlarin usaklari olan Dedelerinizden Hesap sorun ve sonra saygidan söz edin , bu site tüm görüslere aciktir özgür bir platformdur, isterseniz kiyaslayin bir deney yapin, Bektasi sitelerinde 12 Imamlarin hadislerini yazin bakalim nasil bir tepki alacaksiniz görün ..burda öyle sallamayla olmaz !!

Beyni yobazlar tarafından tamamen yıkanmış bir zavallıyı ; Bir toplumu karalamaya yönelik yukarıdaki iftiraları ile kendi vicdanını baş başa bırakıyorum. İftira ettiği insanların hiçbirinin hakkını helal edeceğini zannetmiyorum.

Bin tane dedeye sorsan sabetayist nedir, masonluk ne demektir, vahabilik nasıldır bir tanesinden doğru cevabı alamazsın. Çünki onlar topluma iyi yönde nasihat eden; insanlara iyiliği, Allahı sevmeyi öğütleyen kendi halinde halktan insanlardır. Cem evlerinde ne yapıldığıda artık herkesin malümudur.

Peki bu yobaz saldırılar niye? Çünki aleviler Çağdaş, modern, aydın fikirli, barışcı, kısaca iyi insanlardır. İşte bu nitelikleri yobazlar tarafından kolay hazmedilemiyor. Karanlıkta yaşayanların ışığı istememesi gibi birşey bu.

Saygılarımla.
Hasan Akça

Mesaj gönderen Hasan Akça »

mamilik yazdı:[Bin tane dedeye sorsan sabetayist nedir, masonluk ne demektir, [/color][/size]
halifedede baba bedri noyana sor gerçi öldü sana cevap veremez ama oğluna sor şimdi yerine onu geçirmeye çalışıyorlar
yada haydar ercan dedeye sor oylamayla yerine o geçti
yada ankara grubundan ilhami göreye dedeye sor
yada şakir keçeli babaya sor

ayakta uyuyorsunuz haberin yok

“Aleviliğin Tanımı, Tarifi” sayfasına dön