Muhterem, Musa Aydın ağanın yazısına yazdığınız cevabı çok uzun olduğundan sadece bazı yerlerine yüzeysel baktım, okuyacak vaktim olmadı, bazı cevaplarınızı görünce vakit kaybı olarak düşünmedim de diyemem. Onun için ayet ve hadislerden sizi destekleyen bir delil daha görmüş değilim.aleviyyun yazdı:Kardeşim ayet ve hadislerde başka bedenlerde dönüleceğine dair deliller mevcut görmek isteyene...
Ayrıca dikkatimi çekti yukarıda Musa Aydının makalesine yazdığım cevap ile ilgili bir yanıtınızı görmedim. Buna rağmen benden başka ayet ve hadisler istemektesiniz?
Berzah ı bizlerin inkar ettiğini düşünmeyin daha öncede dedim biz berzahtan sizin anladığınız anlamıyoruz. Berzahla ilgili verdiğiniz hadislerin çoğu doğru olabilir. Ama oradaki berzah sizin anladığınız berzah değildir. O berzah dünya hayatıdır, Hayvan bedenleridir.
"Berzah dünya hayatıdır ve hayvan bedenleridir" demişsiniz. Bu sözünüze göre; ölen herkes bir hayvan hayatıyla bu dünyada yaşamına devam edecektir, doğru anladım mı? Çünkü ölen herkes kıyamet gününe kadar berzah aleminde kalacaktır diyor hadisler. Daha önceki yazımda da sordum, niye hayvan şeklinde yaşamlarını sürdürsünler ki? Bir insan şeklinde tekrar dönselerdi daha iyi olmaz mıydı, ölenler hayvan şeklinde yaşamak isterler mi, bu onlar için bir aşağılanma sayılmaz mı?
Daha önce insan olup ama sizin dediğinize göre hayvana dönüşen bu mahlukatı bizler görebiliyor muyuz? Onlar da diğer hayvanlar gibi mi yiyip içiyorlar? Birbirleriyle cinsi münasebette bulunabiliyorlar mı, onlarda türeme olayı nasıl olur?!!