Çözüm İmralı'da PKK Halktır Biji Serok Apo Diyenlere Sorulur

Cevapla
helindem
Mesajlar: 331
Kayıt: 03 Ağu 2007, 15:06

Çözüm İmralı'da PKK Halktır Biji Serok Apo Diyenlere Sorulur

Mesaj gönderen helindem »

ÇÖZÜM İMRALI’DA, PKK HALKTIR, BİJİ SEROK APO DİYENLERE SORULUR
Madem çözüm İmralı’da, bir zamanlar Öcalan PKK’nın başındayken neden kanlı eylemlere karar verdi, neden bunca yıl kaç bin insanın ölmesine müsaade etti?
PKK Kürt halkının haklarını savunmak için kurulmuşsa ve halen bu iddiada ise, daha doğrusu PKK halk ise neden yıllardır süren terör eylemlerinde en çok Kürtler zarar gördü?
Sözde barış gruplarının İmralı sakini Öcalan’ın talimatıyla geldikleri ve barışa katkı sunmaktan başka bir amaçlarının olmadığı söyleniyor. Öyleyse neden PKK üniformalarıyla ve ellerinde sözde sarı, kırmızı, yeşil PKK bayraklarıyla geldiler ve parmaklarıyla çeşitli işaretler yaptılar?
PKK halksa, neden yıllarca halkın insanca yaşaması için yapılan okulları yaktı, fabrikaları kurşunladı, barajları bombaladı?
Abdullah Öcalan ve örgütün diğer yöneticileri en güzel evlerde, en güzel kızlarla gününü gün ederken, en güzel yemekleri yerken, her türlü lükse sahipken, neden dağlarda en adi koşullarda barınmaya çalışan ve salça ekmeğe talim eden mensuplarını hiç düşünmediler?
PKK Kürt halkı için varsa, neden Öcalan’ın doğum günü, Suriye’den çıkışı, Kenya’da yakalanışı, cezaevinde kötü muamele görüşü gibi anlamsız bahanelerle düzenlenen eylemlerde, özellikle ön saflarda kadın ve çocukların yer almasına ve en çok da onların zarar görmesine göz yumdu?
PKK barış isteyen bir örgüt ise, neden silahları bir an önce bırakmıyor, neden küçük çocukların ellerine 1-2 TL sıkıştırıp polislere taş attırıyor?
Herkes barış istiyoruz diye konuşurken, tarihi fırsatın yakalandığı söylenirken neden PKK’lı yöneticiler her fırsatta “sorun çözülmezse savaş çıkacak” şeklinde tehditler savuruyor?
Bir zamanlar dağlarda yaşarken Apo neden halktan kesilen vergilerle milyonlarca dolar harcanarak yapılan yeni mekanını beğenmiyor?
Neden soruları o kadar çok ki. Peki ya bu soruların cevapları?
Helin Demir helindem@mynet.com
Cevapla

“DTP, PKK Yazıları...” sayfasına dön