MÜCAHİD yazdı:Bu saldırganlığınız, hakaretleriniz, telaşınız, doğru dürüst bir delil sunamadığınızdan olmasın?!!
Bir de arkadaşınızın hakaretlerini onaylamanız ne kadar adaletsiz olduğunuzu gösteriyor. Ben önceki yazılarınızı tam okumadım demedim mi, tam okumadığım için de bir cevap yazmadım. Siz de sürekli ehil bir kişi yok mu cevap verecek diye özel bir başlık bile açtınız. Ben bu ısrarınızı görünce vaktim olmamasına rağmen sorularınıza cevap vermeye çalıştım ve bir de zaikatul mevti yanlış mana ettiğinizi hatırlattım. Daha sonra size bazı sorular sordum ve delillerini sizden istedim, siz de bazı ayetlerle hadisleri delil olarak sundunuz, ben ayetlerin sizin inandığınız reenkarnasyona delalet etmediğini tefsirlere bakarak açıklamaya çalıştım, daha hadislere cevap vermeden arkadaşın gözlerini yumup ağzını açtı, hakaretler savurmaya başladı. Sen de onun hakaretlerini hakkettiğimi söylemişsin. Madem size hakaret ettim, o zaman buyur size hakaret ettiğim sözleri alıntı yap, bakalım gerçekten hakaret mi etmişim, yoksa soru mu sormuşum veya izahat mı istemişim. Daha sonra arkadaşının ve sizin bana yaptığınız hakaret ve aşağılamaları ekleyeceğim. O zaman hakk ve haikat daha iyi ortaya çıkacaktır. Buyur size yapmış olduğum hakaretleri yazın, sizi bekliyorum.
Mucahit kardeşim bir tartışma yapıyoruz bu tartışmada delil sunamadığımızı düşünüyorsan o okumadığın yazılarımı bir daha okumanı istiyorum.
Sana yazılan sert eleştiri yazsının nedenini de ben önceki yazımda açıkladım. Ne istiyorsun şimdi önceki tüm yazılarını kopyalayıp yaptığın küçümseyici, alaycı, konuyla alakası olmayan ifadelerini önüne mi sereyim???
Arkadaşımın gösterdiği tepkiyi ben doğal karşıladığımı söyledim çünkü sizin de kullandığınız üslup ondan geri kalır değil. Ama sizin başlatmış olmanız onun tepkisinin tozunu yükseltmesine neden oldu. Ben doğal karşıladım çünkü söylemediğimiz sözleri söylemişiz gibi yorumlar yapmaktaydınız ve size yaptığımız açıklamalara rağmen hala o yorumda ısrar etmekteydiniz. Bunun üzerine sizin yazılarımı okumadığınız itirafınız hatta vakit kaybı olarak düşündüğünüzü söylemeniz size bazı tepkilerin gelmesine neden oldu bende doğal olarak bu üslubu kullanıyorsanız bu tepkiyi de doğal karşılayın dedim….
Ben önceki yazılarınızı tam okumadım demedim mi, tam okumadığım için de bir cevap yazmadım.
Önceki yazınız:
Muhterem, Musa Aydın ağanın yazısına yazdığınız cevabı çok uzun olduğundan sadece bazı yerlerine yüzeysel baktım, okuyacak vaktim olmadı, bazı cevaplarınızı görünce vakit kaybı olarak düşünmedim de diyemem.
Bu yazınızda açıkça okumadığınızı hatta vakit kaybı olarak düşündüğünüzü söyleyerek ne demek istediğiniz gayet açık…. Biz anlaşılması gerekeni anladık. Siz başka bir şey anlatmak istiyorsanız bir biraz daha düzgün anlatırsanız sevinirim.
Ehil kişi yokmu diye özel bir başlık açtığım yok. Nerden çıkardınız? Bu konu içinde ben birkaç soru sordum ama sizin arkadaşlarınızdan bazıları tartışmanın başında konuyu öyle bir hale getirdiler ki bu soruları başka yerde sormaya beni zorladılar. Ve evet ehli kişiden cevap bekliyorum nedeninide bir önceki yazımda açıkladım…. Ben çocukça cahil insanlarla (bu konuda bilgi sahibi olmayan insanlarla) yapılacak bir tartışmaya vakit ayıramam…
Sizde benim gibi zaman sorunuz olduğunu en başından belirtip fırsatını bulduğunuzda cevap vereceğiniz belirte bilirdiniz. Onun dışında, bazı sorular sordunuz; ama orta bir yazı var ve o yazıya verilmiş bir cevap yok ve sizin sorularınızın ve bizim vermediğimiz cevaplara yaptığınız yorumların ardı arkası kesilmedi. Buna rağmen ben yinede size delil sundum ve önceki yazılarımı hatırlattım. Siz bana cevap yazdınız ayrıca yukarıdaki alıntıyı da söyleyerek yazılarıma ne kadar önem verdiğinizi de gösterdiniz…
Mucahit kardeşim benim sana bir hakaretim olduysa lütfen hemen göster. Senin yaptıklarını ise hala istersen tek tek alıntısını yapar altına açıklamasını yaparım….