PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Cevapla
helindem
Mesajlar: 331
Kayıt: 03 Ağu 2007, 15:06

PKK'YA DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Mesaj gönderen helindem »

PKK’YA DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesi operasyonları sonucu iyice köşeye sıkışan terör örgütü PKK’ya yurt içinde gerçekleştirilen uygulamalarla da aman verilmiyor. Dört bir yandan kıskaç altına alınan PKK’dan kaçışlar her geçen gün artıyor.
Eğitim-Sen Van Şubesi'nde, terör örgütü PKK ile ilgili doküman bulunduğu ve binada terör örgütü eğitimi verildiği ihbarıyla hareket eden güvenlik güçlerinin, arama kararıyla şubeye yaptıkları baskın sonucunda, içeride bulunan 18 PKK mensubunun gözaltına alındığı, 2 bilgisayar kasası ve bir laptopa el konulduğu bildirildi.
Öte yandan Ağrı ve Van arasındaki Tendürek Dağı kırsalında PKK üyeleriyle karşılaşan güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrısında bulunmalarına ateşle karşılık veren PKK’lılarla çıkan çatışmada 3 PKK’lının ele geçirildiği kaydedildi. Diyarbakır’ın Dicle ilçesi kırsalında hava destekli operasyonların da sürdürüldüğü belirtildi. Terör örgütü PKK'nın etkisiz hale getirilmesi amacıyla Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde bir süredir başlatılan operasyonların devam ettiği açıklandı. Operasyonların Şırnak'taki Gabar ve Küpeli dağlarında yoğunlaştırıldığı, havadan da kobra ve skorski helikopterleriyle destek verildiğine işaret edildi. Ayrıca Batmanda sürdürülen operasyonlarda çok sayıda teröristin ele geçirildiğine dikkat çekildi.

Bu arada İzmir'de, hakkında kesinleşmiş ömür boyu hapis cezası bulunan terör örgütü PKK üyesi bir şahsın, Ege Üniversitesi Hastanesine temizlik işçisi olarak iş başvurusu yaptığı sırada yakalandığı belirtildi. Ege Üniversitesi Hastanesindeki taşeron firmaya temizlik işçisi olmak için başvuran kişinin kullandığı kimliğin sahte olduğunun belirlenmesi üzerine PKK’lı Ş.A'nın yakalandığı vurgulandı. Yapılan incelemede, Ş.A’nın, Diyarbakır'da gıyabi olarak yargılandığı, terör örgütü üyesi olmak, örgüt adına faaliyetlerde bulunmak ve adam öldürmek suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığı, ayrıca Van Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da hakkında yakalama emri çıkartıldığı belirlendi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Gümüşkaya mevkiinde üç inşaat işçisinin cep telefonundaki görüntülü mesajlarla PKK terör örgütü propagandası yaptıklarının belirlenmesi üzerine adliyeye sevk edilerek tutuklandıkları kaydedildi.

Kan ve gözyaşından başka bir getirisi olmayan terörden uzak durmak ve huzur dolu günlere erişmek için, canla başla mücadele eden güvenlik güçlerine, vicdan sahibi olan herkes sonuna kadar destek olmalı ve hep birlikte güzel günlere ulaşmanın yolunu açmalı.

Helin Demir helindem@mynet.com
Cevapla

“DTP, PKK Yazıları...” sayfasına dön